Policijsko veteransko društvo Sever Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota
E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

Sodelovanje s Slovensko vojsko

V prilogi podajamo letni načrt sodelovanja s Slovensko vojsko

→ več

Ob dnevu suverenosti

Predsednik Pahor ob dnevu suverenosti:

Slovenci smo z osamosvojitvijo postali gospodar svoje usode.

Ob današnjem najmlajšem državnem prazniku, dnevu suverenosti, ki ga v Republiki Sloveniji praznujemo tretjič, je Urad predsednika Republike Slovenije, kot ob vseh državnih praznikih, pripravil dan odprtih vrat. Predsedniško palačo je danes obiskalo blizu petsto (500) obiskovalcev, ki so si z zanimanjem ogledali protokolarne in delovne prostore predsednika republike. Gre za drugi najštevilčnejši obisk v Predsedniški palači v tem letu.

→ več

Žalna slovesnost

Spoštovani,
 
v priponki vam posredujem vabilo na žalno slovesnost pred dnevom spomina na mrtve, ki bo v petek, 27. oktobra 2017 ob 11.00 na novo urejenem platoju na soboškem pokopališču.
 

Obisk Božička

Spoštovani!

V priponkah vam pošiljam vabilo za Božička 2017. Prijave za naše člane sprejema Herbaj Ksenija na tel. št. 031 475 183. O točnem datumu in kraju prireditve boste obveščeni naknadno.

Lep pozdrav

→ več

Dan Rudolfa Maistra

Spoštovani,
pri organizaciji letošnje regijske proslave ob državnem prazniku , 23. novembru, dnevu Rudolfa Maistra, ki ga vsako leto že tradicionalno organiziramo  DPM Dokležovje, Občina  Beltinci in KS Dokležovje, letos sodelujeta tudi Prekmursko društvo General Maister Murska Sobota in Zveza društev general Maister.  

→ več

Policijsko veteransko društvo SEVER za Pomurje
Arhitekta Novaka 5, 9000 Murska Sobota

E-pošta: sever.pomurje@gmail.com

PVD Sever Pomurje 2017